Als je voor JAM! werkt, moet je werkgever je inschrijven. De inschrijving is geslaagd als JAM! alle benodigde documenten correct en compleet heeft ontvangen. Een kopie van je legitimatiebewijs is hier onderdeel van. Pas na een volledige inschrijving is JAM! in staat om je jouw salaris uit te betalen. Daarom is het belangrijk dat je je gegevens op tijd en correct ingeeft.


Hoe je een legitimatiebewijs uploadt


Upload een duidelijke kopie van je identiteitskaart of paspoort. Dit mag geen rijbewijs zijn! Als je een identiteitskaart uploadt, hebben we zowel de voor- als achterkant nodig. Bij nieuwe paspoorten moet je ook een kopie van de voor- én achterkant van de harde pagina meesturen. De achterkant is de achterkant van de harde kaart waarop ook jouw burgerservicenummer staat. Het is de bedoeling dat de voorkant in zijn geheel wordt toegevoegd, dus niet alleen het gedeelte waar alle gegevens op staan. Het documentnummer op de bladzijde erboven moet ook zichtbaar zijn. Voor de nieuwe paspoorten waarbij het BSN nummer aan de achterkant staat, geldt ook dat de gehele bladzijde goed zichtbaar moet zijn, dus niet alleen het BSN. Bekijk hier een voorbeeld van hoe je je legitimatiebewijs moet uploaden.


Beschik je over een vreemdelingendocument? Ga dan naar deze pagina voor de vereisten. 


Is een onderdeel van de inschrijving je onduidelijk? Lees dan dit artikel over het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst. Als je nog steeds met een probleem zit, kun je natuurlijk altijd bellen naar 020-7796701.