Voordelen


Wij willen de werkprocessen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we een geheel nieuwe omgeving gebouwd. Dit zijn de grootste voordelen van MyJAM! voor jou:


  • Versneld proces;
  • Gemakkelijk volgen van de onboarding;

  • In één dashboard zie je: openstaande urenbriefjes, lopende plaatsingen, documenten, berichten, rapportages, facturen en urenhistorie.

  • Werknemer hoeft slechts één keer in te loggen voor controle en digitale ondertekening;

  • Flexwerker kan eveneens de onboarding online volgen;

  • MyJAM! is beschikbaar op een desktop, tablet en smartphone.

Onboarding nieuwe werknemers


In MyJAM! worden nieuwe werknemers op contract genomen middels de onboarding. Het onboardingsproces biedt veel flexibiliteit. Hierbij zijn twee verschillende processen mogelijk:

  • Optie 1: De opdrachtgever vult in en zet door.
  • Optie 2: De opdrachtgever vult in, de flexwerker vult aan en accordeert, de inlener zet door.

Standaard wordt de eerste optie beschikbaar gesteld: de inlener vult in en zet door. Wij verwerken vervolgens de onboarding en zorgen dat de juiste documenten worden gegenereerd. De werknemer accordeert dus pas bij ondertekening voor alle NAW gegevens, arbeidsvoorwaarden en zijn/haar arbeidsverleden. Dit wordt gedaan door een extra digitale handtekening op de inschrijfkaart die wordt gegenereerd aan de hand van de informatie die de opdrachtgever invult.

De werknemer hoeft op die manier maar één keer in te loggen, te controleren en drie digitale handtekeningen te zetten. Er worden drie documenten ondertekent: een payrollovereenkomst, een inschrijfkaart en een loonheffingsformulier. Na ontvangst van deze documenten, mogen wij verlonen.


Aanleveren uren en rapportages


Het invoeren van de uren blijft gelijk aan de wijze waarop dit in de oude situatie gedaan werd. Deze processen zijn vrij in te richten, denk hierbij aan importsheets of koppelingen met personeelsplanning- en urenregistratiesoftware als L1NDA en Nostradamus. Daarnaast kunnen rapportages worden gedraaid in de nieuwe omgeving.