Met MyJAM! kunnen gewerkte uren efficiënter geregistreerd worden. Door de urenregistratie te digitaliseren met MyJAM! wordt tijd bespaard en de foutgevoeligheid verlaagd. Met de importtool van MyJAM! kun je gemakkelijk je uren automatisch importeren. Zo kun je met een druk op de knop de uren importeren. Vervolgens worden automatisch urenbriefjes aangemaakt en hoef je ze alleen nog maar te accorderen. Je hoeft dan dus niet meer te werken met Excel of e-mail.

Om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen werkt de urenregistratie van MyJAM! met notificaties, zowel wanneer uren ingediend moeten worden als wanneer er uren klaarstaan om te accorderen. Wanneer de uren toch niet op tijd word ingediend, volgt een herinnering. Zowel het versturen van de notificaties als van de herinneringen gebeurt geautomatiseerd.

De urenimporttool maakt het mogelijk om, onafhankelijk van de opmaak van het bestand, met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel, CSV of TXT-bestanden te importeren in MyJAM!. Ook is het mogelijk om te koppelen met bijvoorbeeld L1NDA en Nostradamus waarna de uren automatisch worden doorgezet naar MyJAM! Zo kun je snel, zonder deze over te typen, je uren en/of onkosten verwerken. Dit zorgt voor een vlotte en foutloze urenverwerking.