MyJAM! biedt je de mogelijkheid om eenvoudig en snel een nieuw medewerker te onboarden. 


Je start met het invullen van de basisgegevens van de nieuwe medewerker, zoals naam en e-mailadres, maar ook de contractgegevens. Op basis van deze gegevens krijgt de nieuwe medewerker een e-mail met daarin de uitnodiging tot MyJAM!


Hierna kan de nieuwe medewerker de inschrijving voortzetten door het invullen van de aanvullende persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld kopie legitimatie. Hierna moeten de door de medewerker ingevulde gegevens door jou worden goed- of afgekeurd. Niet alleen jij, maar ook de medewerker heeft het recht om een onderdeel van de onboarding af te keuren. Als jij bijvoorbeeld een te laag loon hebt ingevuld, kan de medewerker dit afkeuren en een notitie toevoegen. 


Nadat alles is goedgekeurd, controleren wij of alles correct en compleet is. Daarna ontvangt de nieuwe medewerker het contract om te ondertekenen. Indien gewenst kan de nieuwe medewerker ook direct tekenen voor de loonheffing. 


Tijdens dit gehele proces heb je realtime inzage in de status van deze inschrijving. Lees hier het stappenplan voor het inschrijven van nieuwe medewerkers.