Na het inloggen op MyJAM! heb je toegang tot twee dashboards (Start Dashboard en Beheer). Jij zal voornamelijk werken met het startdashboard. In de browser kun je hiertussen wisselen door bovenaan de pagina erop te klikken. In de app doe je dat door te swipen. We gaan nu een nieuwe medewerker inschrijven!

  1. Ga naar je startdashboard en druk op de donkerblauwe tegel 'nieuwe medewerker inschrijven'. Nu begint de inschrijving.
  2. Er verschijnt een popup venster. Selecteer in dit geval 'Nieuwe medewerker inschrijven'.
  3. Jij dient stap 1, 2 en 3 volledig in te vullen en na elke stap te drukken op 'doorzetten'. Let op: als je via je telefoon een medewerker inschrijft, zie je niet de knop 'doorzetten', maar een pijl (hieronder te zien). Na het afronden van stap 3, wordt er een MyJAM! account aangemaakt voor de nieuwe medewerker.
  4. De medewerker krijgt een uitnodiging voor MyJAM! en dient de inschrijving compleet te maken door de aanvullende gegevens in stap 4, 5 en 6 in te vullen.
  5. Hierna dien jij akkoord te gaan met de naar waarheid ingevulde gegevens en dat het identiteitsbewijs overeenkomt met de medewerker die je inschrijft (bij stap 5).

  6. Na jouw akkoord zorgen wij ervoor dat er een contract wordt gegenereerd die de medewerker digitaal kan ondertekenen (met een SMS-code die wordt ontvangen op hun telefoon). 


Het is mogelijk om de door de medewerker ingevulde gegevens af te keuren (bijvoorbeeld als het identificatiebewijs niet overeenkomt met deze medewerker). De medewerker krijgt dan een mailtje met het verzoek de gegevens te wijzigen. De medewerker heeft dezelfde mogelijkheid om de door jou ingevulde gegevens af te keuren (bijvoorbeeld als er een verkeerde functietitel is ingevoerd). In dit geval ontvang jij een mailtje met daarin het verzoek gegevens te wijzigen. De persoon die afkeurt, kan hierbij een opmerking toevoegen. Deze mogelijkheid staat bovenaan het formulier.


Het is van groot belang dat de gegevens kloppen, omdat wij op basis hiervan het contract opmaken.


Door dit vernieuwde proces zullen de inschrijvingen van jouw nieuwe medewerkers stukken sneller verlopen.