MyJAM! vervangt UBplusOnline per maandag 29 april. Vanaf deze datum hoef je niet meer je loonstrook af te zoeken voor je openstaande vakantie-uren; die vind je in je MyJAM! gemakkelijk onder de knop Reserveringen. En je loonstrook zelf? Daar kom je bij door op de tegel met het geldbriefje te klikken (hieronder te zien). Binnen één klik zie je dus de voor jou relevante informatie.

LET OP: deze informatie is vanaf 29 april te zien. Je ontvangt je eerste loonstrook op MyJAM! dus pas vanaf je eerstvolgende uitbetaling. Ontvang jij je loon dus altijd aan het einde van de maand? Dan zul je je eerste salarisstrookje pas vanaf die dag aan het einde van mei zien verschijnen.