Via MyJAM! is het eenvoudig om inzicht te krijgen in het loon en tarief van jouw medewerkers. We bespreken hieronder direct hoe je het loon en tarief in jouw standaard plaatsingsoverzicht plaatst. Dit doe je als volgt:


Stap 1. Ga in MyJAM! naar het linkermenu en klik op 'Plaatsingen.'


Stap 2. Ga met je muis rechtsboven naar 'kolommen' en scroll in dit vak naar beneden. Vink onderaan 'Loon' en 'Tarief' aan. Vanaf dit moment zijn deze twee tarieven zichtbaar in jouw plaatsingenoverzicht.

Stap 3. Ga met je muis rechtsboven naar 'Overig' en klik op 'Overzichtsinstellingen opslaan voor mij'. Na hierop geklikt te hebben, zal dit overzicht altijd standaard openen. 


Stap 4. Check of alle gewenste kolommen in jouw overzicht staan. Je kunt altijd kolommen toevoegen of verwijderen en vervolgens weer klikken op 'Overzichtstellingen opslaan voor mij'. Ook kun je altijd de volgorde van de kolommen wijzigen. Dit doe je door de naam van de kolom naar een andere plek te slepen. Zie een voorbeeld hieronder:


Extra. We adviseren je om kritisch te kijken naar alle beschikbare kolommen en deze eenmalig voor jezelf toe te voegen of te verwijderen uit het overzicht. Op deze manier heb je altijd het gewenste overzicht.