Het is heel gemakkelijk om het contract van jouw medewerker te verlengen. Het is hierbij wel belangrijk dat je weet in welke fase de medewerker moet komen. Lees hier alle informatie over de fasen. Neem vooral contact met ons op als je er niet uitkomt. 

 1. Ga naar MyJAM! en klik op het tegeltje 'Medewerker inschrijven / uitschrijven / verlengen'.
 2. Selecteer daarna 'Verlengen' en klik op 'Aanmaken'.
 3. Selecteer nu de medewerker. Daarna worden alle persoonsgegevens door ons ingevuld. Controleer deze goed: misschien is het adres gewijzigd of heeft hij/zij een nieuw telefoonnummer. Scroll dan naar beneden en vul alle contractgegevens in.

  Indien je niet weet voor welke fase de medewerker het nieuwe contract moet krijgen, is dat niet erg, wij zoeken het namelijk voor je uit. 

  Indien je zelf al weet in welke fase de medewerker moet komen of heb je een andere opmerking, laat dit dan weten via het opmerkingenveld. Wij zien dit dan direct binnenkomen en houden daar dan rekening mee.

  Hierna dien je alleen nog op 'Doorzetten' te drukken of op het pijltje (in de app).
  Desktop:
  DesktopMobiel:
 4. JAM! controleert hierna de gegevens en signaleert wanneer nodig. Daarna wordt het contract gegenereerd en ter ondertekening aangeboden aan de medewerker. Na ondertekening wordt het nieuwe contract in de documenten in MyJAM! geplaatst.