Loonheffing is een heffing die je moet betalen over je loon. Deze heffing moet worden afgedragen aan de Belastingdienst.

 

Iedere werkende Nederlander heeft recht op loonheffingskorting. Deze heffingskorting is een korting op de belasting. Hierdoor hoef je minder belasting over je loon te betalen.

 

Je kunt jouw loonheffingskorting inzetten voor één baan tegelijkertijd. Als je dus meerdere baantjes hebt, dan moet je kiezen bij welke baan je je loonheffingskorting aan wilt zetten. Je kunt het beste de loonheffingskorting aanzetten bij de baan waar je het hoogste inkomen hebt.

 

Wil jij graag je loonheffingskorting aanpassen of veranderen? Dan vul je hier het loonheffingsformulier in. Mail deze vervolgens  naar data@jamhoreca.nl en dan passen wij het voor je aan.

 

Ben je scholier of student? Als je meedoet met de Studenten- en scholierenregeling, houden wij minder loonbelasting/premie volksverzekeringen in op je loon. Download dan ook het loonheffingsformulier voor studenten en mail beide formulieren naar data@jamhoreca.nl.