Hoe moet ik de voor- en achterkant van mijn identiteitsbewijs uploaden tijdens de inschrijving?

Gewijzigd op Wed, 20 Mar 2024 om 01:14 PM

Zorg dat je een kopie / foto in kleur van de voor-en achterkant van jouw paspoort of ID kaart gereed hebt.

Ga vervolgens naar stap 5 van jouw onboarding:

Stap 5: Identiteit

Identificatiegegevens

• Vul je nationaliteit in zoals deze staat aangegeven op je ID bewijs en noteer of de nationaliteit behoort tot een land binnen de EER.
  • Bij een niet-Nederlandse nationaliteit binnen en buiten de EER is het verplicht om een officieel document toe te voegen waarop het BSN staat genoteerd. Dit mag een uittreksel zijn van de Basisregistratie Personen, een brief van een officiële instantie (belastingdienst, DUO) of een zorgpas.

Identiteitsbewijs

• Upload een foto of kopie van de voor-en achterkant van je ID bewijs. LET OP: je mag hier een ID kaart of paspoort uploaden, een rijbewijs is niet geldig. Het document moet goed leesbaar zijn, er mogen geen markeringen aanwezig zijn die gegevens onleesbaar maken. Het document moet in kleur (niet in zwart-wit). Daarnaast moeten alle randen zichtbaar zijn. Het woord ‘kopie’ op het identiteitsbewijs mag wel, indien alle informatie verder leesbaar is.
  • Het ID bewijs dient geldig te zijn op de startdatum van jouw contract.

Is dit niet het geval, dan wordt het ID bewijs niet geaccepteerd. Let  hier dus goed op.

• Vul je documentnummer in.

Indien Nederlandse nationaliteit;

Paspoort + ID kaart: het paspoortnummer staat rechts van jouw naam onder het kopje 'documentnummer'.

Een paspoortnummer bestaat uit 9 tekens. Let op: de letter O komt niet voor in paspoortnummers. Het cijfer 0 wel.

• Vul de vervaldatum van je ID bewijs in.

Verblijfsvergunning

Heb je een nationaliteit buiten de EER, dan ben je verplicht om een foto/kopie van de voor-en achterkant van je verblijfsvergunning te uploaden.

• Het document moet goed leesbaar zijn, er mogen geen markeringen aanwezig zijn die gegevens onleesbaar maken. Het document moet in kleur (niet in zwart-wit). Daarnaast moeten alle randen zichtbaar zijn. Het woord ‘kopie’ op het identiteitsbewijs mag wel, indien alle informatie verder leesbaar is.
  • Het document dient geldig te zijn op de startdatum van jouw contract.

Is dit niet het geval, dan wordt het document niet geaccepteerd. Let  hier dus goed op.

• Vul het documentnummer in.
  • Vul de vervaldatum van het document in.

Mocht je hierover vragen hebben, mail dan naar data@jamhoreca.nl of bel ons op 020-8881477