Hoe switch ik van rol?

Gewijzigd op Wed, 20 Mar 2024 om 05:14 PM

Ben jij in MyJAM! verantwoordelijk voor meerdere B.V.'s? Of sta jij bij ons geregistreerd als eigenaar en medewerker? Dan kun je van rol switchen door rechtsboven in je dashboard op de knop te drukken met de twee pijlen die in tegengestelde richting wijzen. Dat is dus de tweede knop van links (zie hieronder). Je krijgt dan de verschillende rollen te zien waar jij toegang tot hebt.

Op desktop.

In de app of op de telefoon.

Druk op het 'hamburgermenu' linksboven en druk op de twee pijlen die in tegengestelde richting wijzen.