Hoe bekijk ik plaatsingen en wat betekent een rood bolletje met een cijfer of uitroepteken ernaast?

Gewijzigd op Wed, 20 Mar 2024 om 05:17 PM

De plaatsingen van je werknemers kun je bekijken door in het linkermenu van MyJAM! naar de knop Plaatsingen te gaan (zoals hieronder te zien). Je ziet dan meteen een overzicht van al je werknemers.

Rechtsboven kun je op de knop Kolommen klikken om bepaalde eigenschappen van werknemers te tonen en te verbergen (zoals de autorisatie-eenheid of contracturen, zie hieronder). Linksboven kun je heel simpel op Excel drukken voor een offline document van je werknemers.

Zie je in het linkermenu naast Plaatsingen een uitroepteken of een cijfer in een rood rondje staan? Dan betekent dit dat er actie vereist is voor één of meer van je werknemers. Klik op dit rondje om meteen doorgestuurd te worden naar de desbetreffende vereiste actie. Meestal houdt de melding in dat er een plaatsing is verlopen.