Hoe kan ik de reserveringen van mijn medewerkers inzien in MyJAM!?

Gewijzigd op Wed, 20 Mar 2024 om 05:23 PM

Er is een nieuwe tegel in MyJAM! te vinden: namelijk deze voor reserverings-rapportages. Dat is goed nieuws, want vanaf nu hoef je niet meer bij ons te mailen of bellen om deze gegevens op te vragen! Hoe het werkt?

1. Klik op onderstaande knop voor een overzicht voor alle reserveringsgegevens van je medewerkers: vakantieuren, vakantiegeld, vakantiedagen en tijd voor tijd.

2. Deze gegevens kun je sorteren op naam van de medewerker, soort reservering, ingegeven saldo en datum van ingegeven saldo door simpelweg op deze termen boven de kolommen te klikken. Let op: de medewerkers worden op voornaam gesorteerd. Door één keer te klikken worden de gegevens op alfabetische en oplopende volgorde gesorteerd. Klik je twee keer, dan gaat het van Z-A en zijn de cijfers aflopend.

3. Zijn er overbodige kolommen bij? Dan kun je deze deselecteren door rechtsboven op 'Kolommen' te klikken en de betreffende kolom uit te vinken.

4. Wil je alleen de gegevens van een bepaalde medewerker bekijken of ben je benieuwd naar de vakantieuren van al je medewerkers? Dat is ook mogelijk. Klik naast het zoekbalkje op de pijl naar beneden. Hier kun je filteren op medewerker, reservering en ingegeven saldo.

5. Heb je een filter gecreëerd waar je tevreden mee bent? Dan kun je deze onderaan het filtermenu opslaan en een naam geven. Als je je overzicht liever wilt opslaan, kan dat door op de knop 'Overig' te klikken en vervolgens op de knop 'Overzichtsinstellingen opslaan voor mij'.